Поляков каже, що обмеження пересування завадить йому виконувати обов'язки

Поляков каже, що обмеження пересування завадить йому виконувати обов'язки

Укрінформ
Народний депутат Максим Поляков заявляє, що якщо суд обмежить йому пересування, то Комітет Верховної Ради з фінансової політики і банківської діяльності, у якому він є секретарем, не зможе повноцінно працювати.

Про це Поляков заявив у Солом'янському райсуді Києва, який сьогодні має обрати запобіжний захід депутату, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо моєї української і міждержавної діяльності. Я веду досить активний спосіб життя. Нерідко виїжджаю за територію України... Мене хочуть обмежити у пересуванні, одягнути браслет... Але я є секретарем Комітету ВР з фінансової та банківської діяльності, який здійснює виїзні засідання в Україні та проводить іншу широку діяльність. Скажіть, а як комітет працюватиме без підпису секретаря? Без мого підпису комітет не зможе жодного протоколу провести. Це є виконання моїх прямих обов'язків", - заявив Поляков.

Читайте також: Адвокат Полякова переконує, що нардеп не тікатиме від слідства

Як повідомляв Укрінформ, зараз Солом'янський районний суд Києва пішов у нарадчу кімнату для прийняття рішення про запобіжний захід депутату Полякову ("Народний фронт").

11 липня Верховна Рада позбавила Полякова недоторканності, але не дозволила його затримання і арешт. 13 липня Полякову вручили підозру.

Поляков є фігурантом справи щодо незаконного видобутку бурштину.

САП просить для Полякова запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 500 тис грн. Також прокурори просять, щоб суд зобов'язав Полякова носити електронний браслет та здати закордонні паспорти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-