Парубій закрив шосту сесію Ради

Парубій закрив шосту сесію Ради

Укрінформ
У Верховній Раді відбулося урочисте закриття шостої сесії парламенту.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, у сесійній залі прозвучав Гімн України. Також перед народними депутатами виступив Голова Верховної Ради Андрій Парубій, який зауважив, що під час шостої сесії у парламенті відбулося 65 пленарних засідань.

«За цей час ухвалено 165 законів в цілому, з них 25 ратифікацій, було прийнято 38 законів у першому та повторному читаннях, ухвалено 186 постанов та інших актів», - сказав Парубій.

Він додав, що протягом сесії були ухвалені важливі закони, спрямовані на державне будівництво, нацбезпеку, аграрну політику,екологію, інформатизацію, банківську сферу, гуманітарні та соціальні питання.

Читайте також: Гройсман закликав Раду почати осінь з трьох реформ

«Саме на цій сесії Верховна Рада 8 червня ухвалила історичну постанову для формування зовнішньо-політичного курсу нашої держави, якою закріпили пріоритетність членства України в НАТО», - сказав Парубій.

Після свого виступу він закрив шосту сесію Верховної Ради і повідомив, що наступне засідання відбудеться 5 вересня.

Як повідомлялося, напередодні парламент затвердив календарний план проведення сьомої сесії Верховної Ради України восьмого скликання. Календарним планом передбачено розпочати пленарні засідання сьомої сесії ВР восьмого скликання 5 вересня 2017 року, а закінчити її роботу - 2 лютого 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-