Рада розійшлася до вечора

Рада розійшлася до вечора

Оновлено
Укрінформ
Верховна Рада закрила ранкове засідання

Про це оголосив голова парламенту Андрій Парубій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Він звернувся до депутатів з проханням відкласти всі справи і бути присутніми на вечірньому засіданні. 

Рада розпочне роботу вечірнього засідання із розгляду подань Генпрокуратури щодо притягнення до відповідальності та зняття недоторканності з п'ятьох народних депутатів.

Читайте також: БПП голосуватиме за зняття недоторканності за всіма поданнями ГПУ

Як повідомлялося, парламент у вівторок продовжив вечірнє засідання до завершення розгляду подань ГПУ про зняття недоторканності з п'ятьох депутатів. Голова парламенту Андрій Парубій повідомив депутатам, що він не може розпочати розгляд цього питання без присутності генерального прокурора Юрія Луценка. За словами Парубія, генпрокурор перебуває у робочому відрядженні та зможе взяти участь у засіданні з 16:00. Після цього Голова Верховної Ради запропонував підтримати пропозицію про продовження вечірнього засідання.

Минулого тижня Комітет Верховної Ради з питань регламенту та організації діяльності парламенту визнав достатніми й обгрунтованими подання Генпрокуратури щодо народного депутата Борислава Розенблата (фракція БПП). Водночас комітет визнав недостатньо обгрунтованими подання ГПУ стосовно депутатів Євгена Дейдея (фракція "Народний Фронт"), Олеся Довгого (депутатська група "Воля народу"), Максима Полякова (фракція "Народний фронт"), Андрія Лозового від Радикальної партії. Усі подання були передані Голові Верховної Ради Андрію Парубію.

Крім того, 12 липня Регламентний комітет Верховної Ради розгляне подання Генеральної прокуратури про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата з фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-