Під Радою стоять з плакатами “Тільки праця зробить депутата людиною”

Під Радою стоять з плакатами “Тільки праця зробить депутата людиною”

Фото, відео
Укрінформ
Під стінами Верховної Ради зібралося близько 300 активістів громадських організацій і партій з вимогою зняття недоторканності з шести депутатів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Активісти тримають у руках плакати «Тільки праця зробить депутата людиною», "Недоторканних. NET". А також біля паркану активісти встановили сцену, на якій виступають із закликами зняття недоторканності з депутатів

Як повідомив раніше депутат Мустафа Найєм, ініціативу про зняття недоторканності підтримують такі громадські організації: «Автомайдан», «Антикорупційна група РПР», «Антикорупційний штаб», «Люстраційний комітет», «Рух чесно».

До ініціативи долучилися такі партії: «Альтернатива», «Демальянс», «Національний корпус», «Рух нових сил», «Свобода», «Сила людей», «Хвиля».

Читайте також: Раді вистачить голосів для зняття недоторканості з усіх 6 нардепів - Гончаренко

Крім того, депутат на своїй сторінці в Фейсбук повідомив, що така ж акція пройде під стінами парламенту ще й у четвер, 13 липня.

Як повідомляв Укрінформ, у червні генпрокурор Юрій Луценко направив до парламенту подання на зняття недоторканності з шести народних депутатів, а саме: Андрія Лозового (фракція Радикальної партії), Олеся Довгого (група "Воля народу"), Євгена Дейдея, Максима Полякова (обидва - фракція "Народного фронту"), Борислава Розенблата (фракція "Блоку Петра Порошенко") і Михайла Добкіна (фракція "Опозиційного блоку").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-