Україна може запустити біометричний контроль для іноземців іще до кінця року

Україна може запустити біометричний контроль для іноземців іще до кінця року

Укрінформ
Запровадження біометричного контролю для громадян інших держав, які перетинають державний кордон України, може запрацювати і до кінця 2017 року.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов за результатами засідання РНБО, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Він повинен за дорученням запрацювати не пізніше, ніж 1 січня наступного року. Не пізніше. Але у випадку готовності відповідних органів, маються  на увазі МВС, прикордонна служба, міграційна служба, МЗС, я не виключаю, що він запрацює ще до кінця цього року”, - сказав Турчинов, відповідаючи на запитання, коли запрацює рішення про перетин кордону України іноземцями за біометричними паспортами.

Читайте також: Росіян пропускатимуть в Україну через е-реєстрацію - РНБО

Секретар РНБО зазначив, що і впровадження перетину кордону для іноземців за біометричними паспортами, і попередня електронна реєстрація для громадян РФ при бажанні перетину кордону, і контроль за пересуванням росіян територією України  - все це повинно відбутися відповідно до єдиної програми, яка має бути розроблена Кабміном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-