Генсек НАТО завтра виступить у Раді

Генсек НАТО завтра виступить у Раді

Укрінформ
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг у понеділок, 10 липня, прибуде в Україну з візитом, під час якого зустрінеться з керівництвом країни та виступить у Верховній Раді.

Зокрема, як повідомляє прес-служба глави Української держави, о 10 годині відбудеться церемонія зустрічі Президента Петра Порошенка з генсеком Альянсу, а о 10:30 розпочнеться засідання Комісії Україна-НАТО під головуванням Порошенка.

Після цього о 12:35 запланована зустріч Президента України та генерального секретаря НАТО з представниками ЗМІ.

Прес-служба Кабміну повідомляє, що о 13:15 із Єнсом Столтенбергом зустрінеться Прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Вже за годину, о 14:15 - 14:30 відбудеться офіційне відкриття нового приміщення Представництва НАТО в Україні за участю віце-прем`єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе та генерального секретаря Альянсу. Воно розташовуватиметься за адресою вул. Сікорського, 4л.

Читайте також: Гутерріш запевнив, що питання Донбасу - на порядку денному ООН

До речі, зранку, о 9 годині, Столтенберг і Климпуш-Цинцадзе візьмуть участь у відкритті виставки «Україна-НАТО. Формула безпеки» у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький арсенал».

О 15.30 запланована зустріч Голови Верховної Ради України Андрія Парубія з генеральним секретарем Альянсу, інформує прес-служба парламенту, а о 16:00 Єнс Столтенберг виступить у сесійній залі Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-