Комітет Ради назвав докази ГПУ щодо Дейдея “невмотивованими”

Комітет Ради назвав докази ГПУ щодо Дейдея “невмотивованими”

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань регламенту та організації роботи парламенту визнав недостатньо обгрунтованим подання Генпрокуратури на надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата фракції «Народний фронт» Євгена Дейдея.

Таке рішення ухвалено на засіданні комітету 3 липня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Комітет вважає, що подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Євгена Дейдея ... є недостатньо обгрунтованим, невмотивованим та не містить конкретних фактів», - сказав в.о голови Регламентного комітету Павло Пинзеник.

В рішенні також вказано, що висновки слідства грунтуються на припущеннях, що не може підтверджувати факт вчинення народним депутатом України Дейдеєм кримінального правопорушення.

Читайте також: Незаконне збагачення Дейдей назвав фейком, а подання ГПУ - тиском

На вівторок заплановано засідання Комітету для обговорення подання Генпрокуратури на надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Олеся Довгого.

Як повідомлялося, 21 червня генеральний прокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Євгена Дейдея. За даними генпрокурора, у діях парламентарія вбачаються ознаки незаконного збагачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-