Регламентний комітет Ради сьогодні розгляне подання на Дейдея – ГПУ

Регламентний комітет Ради сьогодні розгляне подання на Дейдея – ГПУ

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко протягом тижня працюватиме у Регламентному комітеті Верховної Ради, який розглядатиме подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності ряду депутатів.

Про це повідомила його прес-секретар Лариса Сарган у Facebook.

"Насичений тиждень роботи Генпрокурора Юрія Луценка в Регламентному комітеті ВР", - написала вона.

Зокрема, за словами Сарган, у понеділок, 3 липня, комітет розгляне подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Євгена Дейдея. В роботі комітету братиме участь керівник САП Назар Холодницький.

У вівторок о 10 годині розпочнеться розгляд комітетом подання щодо Олеся Довгого, у середу - стосовно Андрія Лозового.

У четвер Регламентний комітет розглядатиме три подання щодо народного депутата Максима Полякова: про надання згоди на притягнення його до кримінальної відповідальності, його затримання та обрання стосовно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (арешту).  В роботі комітету братиме участь керівник САП Назар Холодницький.

Такі самі подання, але стосовно народного депутата Борислава Розенблата комітет розгляне у п'ятницю. На засіданні також буде присутній керівник САП Назар Холодницький.

Читайте також: Зняття недоторканності: комітет Ради може розглянути всі подання на тижні

Водночас інформація про дату та час розгляду подання щодо народного депутата Михайла Добкіна ще не надходила до ГПУ від Регламентного комітету, зауважила прес-секретар генпрокурора.

Раніше Голова Верховної Ради Андрій Парубій висловив сподівання, що Комітет ВР з питань регламенту та організації роботи парламенту цього тижня розгляне усі подання ГПУ щодо зняття недоторканності з народних депутатів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-