Луценко, каже, що у ГПУ досить доказів, аби зняти недоторканність із шістьох нардепів

Луценко, каже, що у ГПУ досить доказів, аби зняти недоторканність із шістьох нардепів

Укрінформ
Генеральна прокуратура України має достатньо доказів для зняття депутатської недоторканності з шістьох народних депутатів.

Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко в інтерв'ю програмі "Час підсумки" на “5 каналі”

За словами Луценка усі подання, які нині уже перебувають у парламенті, підкріплені законно зібраними доказами: аудіозаписами, відео та свідченнями очевидців.

"У нас зібрані достатньо доказів для того, щоб переконати неупереджених депутатів, і тут ключове - неупереджених, в необхідності зняття депутатської недоторканності і продовження досудового слідства. Все це буде супроводжуватися демонстрацією аудіозаписів, відеозаписів, документами. І з моєї точки зору, ні в комітеті, ні у Верховній Раді не має відбутися суд. Має відбутися просто перевірка - є докази ймовірного створення кримінальних правопорушень? Так, вони є. Чи достатні - буде визначати тільки суд", - зазначив Луценко.

Читайте також: ГПУ проводить розслідування щодо деяких міністрів - Луценко

Як повідомлялося, вже з понеділка Регламентний комітет Верховної Ради розглядатиме прокурорські подання на позбавлення недоторканності депутатів Андрія Лозового, Євгена Дейдея, Борислава Розенблата, Олеся Довгого, Максима Полякова та Михайла Добкіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-