Одеська облпрокуратура повідомила про підозру віце-меру

Одеська облпрокуратура повідомила про підозру віце-меру

Укрінформ
Прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) ККУ, відкритому за фактом подання недостовірних відомостей до декларації віце-мером придунайського міста.

Про це повідомляє прес-служба Одеської облпрокуратури.

"Заступнику міського голови повідомлено про підозру за подання завідомо недостовірних відомостей до декларації. Зокрема, встановлено, що підозрюваний був єдиним засновником приватного підприємства зі статутним капіталом 1 мільйон гривень, згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань з травня 2014 року по квітень 2017 року", - йдеться у повідомленні.

Однак, зазначили в прокуратурі, під час подання електронної декларації за 2016 рік службовець умисне не вказав про належні йому корпоративні права.

Наразі триває досудове розслідування.

Читайте також: НАЗК оголосило початок перевірки ще 27 декларацій посадовців

За даними джерела Укрінформу в облпрокуратурі, держслужбовець Ренійської міськради умисно не вказав належні йому корпоративні права, що стосуються компанії «Ойл Віто», яка регулярно укладає контракти з комунальними службами міста Рені. Позаторік компанія також виграла виграла тендер на поставку пального до Ренійського порту обсягом 3 мільйони 600 тисяч гривень.

Під час перевірки достовірності декларації віце-мера Рені також встановлено, що він є співзасновником ТОВ «Рені-Транс-Сервіс» і ТОВ «Дунай-Транссервіс».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-