Регламентний комітет планує розглядати подання ГПУ цілий тиждень

Регламентний комітет планує розглядати подання ГПУ цілий тиждень

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань регламенту та організації роботи парламенту наступного тижня розгляне п'ять подань Генеральної прокуратури на зняття недорканності, причому на розгляд кожного подання передбачене окреме засідання.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, на сайті комітету оприлюднено пять порядків денних засідань з 3 до 7 липня. 

Відтак, 3 липня регламентний комітет розгляне подання, підтримане та внесене до Верховної Ради України генеральним прокурором України Юрієм Луценком 21 червня 2017 року «Про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Дейдея Євгена Сергійовича»; 4 липня -  щодо Олеся Довгого; 5 липня - щодо Андрія Лозового.

Крім того, 6 липня регламентний комітет має розглянути два подання ГПУ щодо народного депутата Максима Полякова. Окрім дозволу на притягнення до відповідальності Генпрокуратура також просить надати згоду на обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. А 7 липня заплановано розгляд аналогічних подань стосовно Борислава Розенблата.

При цьому на всіх засіданнях не передбачений розгляд жодних інших питань, окрім подань ГПУ.

Як повідомляв Укрінформ, 21 червня до Верховної Ради надійшли подання на зняття недоторканності стосовно 5 народних депутатів - Євгена Дейдея, Олеся Довгого, Андрія Лозового, Борислава Розенблата та Максима Полякова. Раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомляв про те, що направив подання на притягнення до кримінальної відповідальності вищезазначених народних депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-