В'ятрович в Австралії прочитає низку лекцій про російську пропаганду

В'ятрович в Австралії прочитає низку лекцій про російську пропаганду

Укрінформ
Директор Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович прочитає низку лекцій у найбільших містах і наукових осередках Австралії.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Виступи Володимира В’ятровича в Австралії відбудуться за підтримки Союзу українських організацій Австралії та австралійських науковців українського походження напередодні важливих заходів, присвячених 70-літтю поселення українців в Австралії, що дасть змогу укотре привернути увагу австралійського істеблішменту до України», - вважають в українському посольстві.

Серед інституцій, в яких виступить директор Українського інституту національної пам’яті - Центр українських досліджень Університету Монаша (за сприяння професора Марка Павлишина) і Центр європейських студій Австралійського національного університету (за сприяння професора Соні Мицак). Крім того, в рамках візиту В’ятровича до Австралії передбачена низка його зустрічей з представниками політикуму, експертного середовища та ЗМІ, а також української громади.

Виступи і лекції українського історика в Австралії присвячені тематиці дерадянізації України як важливого елементу демократичної трансформації посттоталітарного суспільства, а також основним елементам російської пропагандистської машини, які активно використовуються і сьогодні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-