Сешнс відхрестився від впливу на рішення республіканців щодо зброї для України

Сешнс відхрестився від впливу на рішення республіканців щодо зброї для України

Укрінформ
Генеральний прокурор США Джефф Сешнс, який під час виборчої кампанії мав впливові позиції в Республіканській партії, заперечив свій вплив на зміну політичної платформи республіканців щодо ненадання Україні оборонної зброї.

Про це він заявив у вівторок під час слухань в Сенаті США у відповідь запитання сенатора Марко Рубіо, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ви були в команді з питань формування зовнішньої політики, коли політична платформа Республіканської партії була змінена на таку, що не передбачала надання Україні оборонної зброї. Чи брали ви участь у прийнятті цього рішення?"- поставив пряме запитання Рубіо.

Сешнс у відповідь на це висловив заперечення.

"Я не брав участі в роботі комітету з питань формування політичної платформи (Республіканської партії – ред.), я не брав участі в цьому, і не думаю, що був напряму залучений до цього", - підкреслив генпрокурор.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок в Комітеті з питань розвідки Сенату США відбулися слухання генерального прокурора США Джеффа Сешнса. Вони стосувалися, головним чином, розслідування комітету щодо втручання Росії у президентські вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-