Гриневич призначили нового заступника з питань євроінтеграції

Гриневич призначили нового заступника з питань євроінтеграції

Укрінформ
Кабінет міністрів призначив заступником міністра освіти та науки з питань вищої освіти та євроінтеграції Юрія Рашкевича.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

"Сьогодні, 31 травня 2017 року, уряд призначив Юрія Рашкевича заступником міністра освіти і науки України. У МОН він опікуватиметься питаннями вищої освіти та євроінтеграції. Юрій Рашкевич має багаторічний досвід науково-педагогічної роботи та налагодження міжнародних зв’язків у сфері вищої освіти, зокрема, інтеграції українських ВНЗ у європейський простір", - йдеться у повідомленні.

Протягом 1994-2017 років Рашкевич координував виконання низки міжнародних освітянських проектів за програмами Tempus, Еразмус+ та CIDA. Після приєднання України до Болонського процесу керував двома міжнародними проектами за програмою Tempus, присвяченими впровадженню Європейської кредитно-трансферної системи та модернізації управління університетом.

Проходив стажування у Вейнському університеті (Детройт, США), Університеті Торонто та Університеті МакМастер (Канада), Університеті Твенте (Голландія), Віденському ТУ (Австрія), Королівському технологічному інституті Стокгольму (Швеція), Університеті Дербі (Англія), Політехніці Варшавській (Польща), Університеті Флоренції (Італія).

Вільно володіє англійською та польською мовами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-