Луценко заявляє, що Ляшко сам просить зняти недоторканність зі

Луценко заявляє, що Ляшко сам просить зняти недоторканність зі "своїх" нардепів

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко з іронією заявив, що молиться щодня, аби фракція Радикальної партії не зменшилась найближчим часом.

Про це керівник ГПУ сказав у середу під час звіту у Верховній Раді, відповідаючи на звинувачення лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка у некомпетентності і заангажованості, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дякую за те, що висловлюєте критичні зауваження, що підписуєтеся повним складом за мою відставку. Дай Бог, щоб цей склад не зменшився найближчим часом. Для того і є опозиція, щоб критикувати владу. Я прошу Бога, щоб фракція радикалів не зменшувалась, бо таке життя. Він (Ляшко - ред.) постійно сам вимагає від Верховної Ради зняти депутатську недоторканність то з одного свого депутата, то з другого, то з третього і навіть викреслити його з депутатів. Бо так він (Ляшко - ред.) сформував фракцію. Я просто Бога прошу, щоб фракція не зменшувалась, бо опозиція в цій країні потрібна", - сказав Луценко.

Перед цим Ляшко, виступаючи у парламенті, звинуватив Генпрокурора у політичній заангажованості, непрофесіоналізмі, упередженості і особистій політичній зацікавленості в розгляді окремих кримінальних справ. Саме тому, за його словами, фракція Радикальної партії в повному складі підписалася за відставку Луценка з посади очільника ГПУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-