Сарган пояснила, де зараз подання на зняття недоторканності з трьох нардепів

Сарган пояснила, де зараз подання на зняття недоторканності з трьох нардепів

Укрінформ
Сьогодні ГПУ ухвалила рішення направити до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Геннадія Бобова. 

Ще два подання на народних депутатів Андрія Лозового та Євгена Дейдея генпрокурор Юрій Луценко повернув до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на доопрацювання. Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook.

"Вивчивши матеріали трьох подань на народних депутатів в частині фактажу, сьогодні було прийнято рішення направити до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Геннадія Бобова", - йдеться у повідомленні.

За словами Сарган, ще два подання на нардепів Андрія Лозового та Євгена Дейдея генпрокурор Юрій Луценко повернув до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на доопрацювання.

Як повідомлялося, 19 травня генпрокурор Юрій Луценко заявив про підготовлені подання щодо зняття недоторканності з трьох народних депутатів - Геннадія Бобова, Євгена Дейдея і Андрія Лозового. 

Водночас у Регламентному комітеті Верховної Ради 23 травня заявили, що анонсованих подань до Комітету не надійшло

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-