Анонсовані Луценком подання на нардепів: у Раді після Мосійчука

Анонсовані Луценком подання на нардепів: у Раді після Мосійчука "дмухають на воду"

Укрінформ
Фракції "БПП", "Народного фронту", "Радикальної партіі" та "Батьківщини" ще не визначилися, чи підтримувати анонсовані генпрокурором подання на зняття депутатської недоторканності з Геннадія Бобова, Євгена Дейдея і Андрія Лозового.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, представник фракції БПП Валерій Карпунцов сказав, що позиції фракції поки що немає, оскільки у Раду досі не надійшли подання.

"Подань ще немає, ми їх не бачили, хоча це питання всі обговорюють, але для того, щоб визначитися, треба бачити самі подання. Це потрібно для уникнення ситуації, яка виникла з Мосійчуком - була не витримана процедура і отримали відміну рішення. Тобто будемо бачити подання, тоді і визначимося", - сказав він у розмові з кореспондентом Укрінформу. 

Таку ж позицію озвучили представник фракції "Батьківщини" Ігор Луценко, депутат "Радикальної партії" Ігор Мосійчук та керівник фракції "Народного фронту" Максим Бурбак. За словами народних депутатів, їхні фракції визначаться, коли матимуть тексти анонсованих подань.

Як повідомлялося, 19 травня генпрокурор Юрій Луценко заявив про підготовлені подання щодо зняття недоторканності з трьох народних депутатів - Геннадія Бобова, Євгена Дейдея і Андрія Лозового. Водночас у Регламентному комітеті Верховної Ради сьогодні заявили, що анонсованих подань до Комітету не надійшло. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-