Посол Точицький уточнив, коли запрацює безвіз для українців

Посол Точицький уточнив, коли запрацює безвіз для українців

Укрінформ
Безвізовий режим для українських громадян із країнами Європейського Союзу набуде чинності о 00.01 годині 11 червня 2017 року.

Про це, підтверджуючи заяву Президента України Петра Порошенка, власному кореспонденту Укрінформу у Брюсселі, сказав представник України при ЄС Микола Точицький.

"Президент Петро Порошенко правильно підтвердив набуття безвізового режиму для України після сьогоднішнього оприлюднення документу в Офіційному журналі ЄС. Безвіз для українців набуде чинності о 00.01 11 червня", - сказав посол.

Як повідомлялося, у понеділок ЄС опублікував законодавчий регламент щодо перенесення України до переліку третіх країн, громадянам яких скасовуються візові вимоги для короткострокових подорожей країнами ЄС та Шенгенської зони.

Президент Петро Порошенко написав у Facebook, що безвізовий режим з Європейським Союзом набуде чинності для громадян України у ніч з 10 на 11 червня.

Заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль заявляла, що безвіз для короткотермінового перебування в країнах Шенгенської зони повноцінно запрацює після опівночі 12 червня, але згодом виправила дату у своій Facebook-сторінці на 11 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-