ЦВК дала два дні на подання кандидатур до складу нового виборчкому Київщини

ЦВК дала два дні на подання кандидатур до складу нового виборчкому Київщини

Укрінформ
Місцеві організації політичних партій, які мають право подання кандидатур до складу Київської обласної виборчої комісії, мають зробити це до 24 години 21 травня 2017 року.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК у зв'язку з достроковим припиненням повноважень усього складу Київської обласної виборчої комісії. 

"Комісією встановлено, що місцеві організації політичних партій, про утворення депутатських фракцій яких оголошено на першій черговій сесії Верховної Ради України поточного скликання, а також зареєстровані в установленому законом порядку у відповідній адміністративно-територіальній одиниці місцеві організації політичних партій, які мають право подання кандидатур до складу Київської обласної виборчої комісії, можуть не пізніше 24 години 21 травня 2017 року подати до ЦВК кандидатури для включення до складу зазначеної комісії", - йдеться в повідомленні. 

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія на засіданні 19 травня достроково припинила повноваження усього складу Київської обласної виборчої комісії через її бездіяльність щодо виконання вимог статті 90 Закону України "Про місцеві вибори".

ЦВК також зобов’язала Київоблвиборчком після сформування нового складу до 28 травня 2017 року включно розглянути питання про визнання обраним депутатом Київської обласної ради наступного за черговістю кандидата в депутати від Київської обласної регіональної парторганізації "УКРОП" у зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутата Миколи Семеняки у зв’язку з його смертю.

Наступним за черговістю кандидатом у депутати, який має бути визнаний обраним, є член партії "УКРОП" Денис Нестеров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-