Україна і Мальта активізують міжпарламентські контакти

Україна і Мальта активізують міжпарламентські контакти

Укрінформ
У рамках державного візиту до Республіки Мальта Президент Петро Порошенко провів зустріч зі спікером Палати представників парламенту Мальти Анджело Фарруджа.

Про це повідомляє прес-служба глави держави. 

"Співрозмовники відзначили високий рівень двосторонніх українсько-мальтійських відносин. Зокрема, Президент України подякував за незмінну підтримку Мальтою суверенітету і територіальної цілісності нашої держави, а також європейських прагнень українського народу. Петро Порошенко та Анджело Фарруджа дійшли згоди щодо необхідності активізації контактів між Україною та Мальтою на міжпарламентському рівні, чому сприятиме нещодавно створена у мальтійському парламенті група дружби з Україною", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що глава Української держави звернувся до спікера Палати представників парламенту Мальти з проханням сприяти визнанню мальтійським парламентом Голодомору в Україні 1932-1933 років актом геноциду українського народу.

З української боку у зустрічі також взяла участь народний депутат Марія Іонова.

Співрозмовники привітали ратифікацію Верховною Радою України Конвенції між урядом України і урядом Республіки Мальта про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-