У БПП сказали, через що Насірова можуть позбавити громадянства

У БПП сказали, через що Насірова можуть позбавити громадянства

Укрінформ
Позбавити українського громадянства відстороненого голову Державної фіскальної служби Романа Насірова можуть лише після офіційного підтвердження інформації про наявність у нього паспорта іншої країни.

Про це заявив голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов сьогодні журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Питання в тому, що якщо якась із силових структур має офіційні підтвердження, не чутки, не щось з Інтернету, а офіційні підтвердження, то вони мають йти згідно з процедурою і, як і в цьому питанні (щодо народного депутата Андрія Артеменка - ред.), виносити його в залу", - сказав Герасимов, відповідаючи на запитання, чому не позбавляють українського громадянства Насірова.

Герасимов додав, що саме офіційне підтвердження наявності іноземного паспорта в Артеменка стало причиною позбавлення його громадянства.

Як повідомляв Укрінформ, Спеціалізована антикорупційна прокуратура отримала від Британського національного агентства з питань боротьби зі злочинністю підтвердження того, що Насіров має британський паспорт. Крім того, повідомлялося, що посадовець має також угорське громадянство.

Сам Насіров інформацію про наявність у нього паспортів Великої Британії і Угорщини заперечує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-