У СБУ не мають претензій до Шабуніна

У СБУ не мають претензій до Шабуніна

Укрінформ
Служба безпеки України не має жодних претензій до громадського діяча Віталія Шабуніна.

Про це заявив у понеділок на брифінгу, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу, начальник Департаменту захисту національних інтересів держави СБУ Віктор Кононенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я вам відповідально заявляю, що ми не працюємо ні по Шабуніну, ні по іншим українським політичним громадським діячам», - сказав Кононенко.

За його словами, представник СБУ Роман Матковський саме в цей час відпрацьовував у цьому місті так званий "ринок вербувальників" - сотників та тисячників, які вербують людей для участі у протиправних акціях. Тобто, «це була випадковість, це був збіг обставин», сказав Кононенко, пояснюючи ситуацію, що будинок Шабуніна знаходиться безпосередньо на місті, де працювала СБУ.

Кононенко зауважив, що готовий при всіх попросити пробачення за те, що "змусили Шабуніна хвилюватися". "Але я теж хочу, щоб він також попросив пробачення, так як він у своїх звинуваченнях перейшов на персоналії, ми собі цього не дозволяємо", - сказав Кононенко.

Він зауважив, що представник СБУ Матковський за те, що його дії привели до звинувачення СБУ, понесе відповідне службове покарання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-