Путіна треба зупинити в Україні, бо стане загрозою для світу - конгресмен

Путіна треба зупинити в Україні, бо стане загрозою для світу - конгресмен

Укрінформ
Сполучені Штати Америки і надалі допомагатимуть Україні протистояти російській агресії, оскільки розуміють, що РФ може стати загрозою для усього світу.

Про це заявив у четвер представник Конгресу США Майкл Маккол на зустрічі у Києві із Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У 2016-му та в цьому році ми надавали вам кошти на підтримку і на боротьбу. Також будемо розглядати питання бюджетування на 2018 рік, адже те, що відбувається в Україні, впливає на цілий світ. І якщо ми не зупинимо російську агресію та Путіна тут, це виллється у те, що він стане загрозою для цілого світу», - сказав Маккол.

Конгресмен зазначив, що нині Україна має особливе становище, оскільки її частина перебуває під окупацією. «Це війна не лише з наземними військами, це також війна з кібератаками. Жодна інша країна, мабуть, не перебуває у такій ситуації війни та таких кібератак, у якій перебуває Україна», - наголосив він.

Водночас Маккол констатував, що у світі велика кількість людей навіть не знають про те, що російські війська знаходяться в Україні, «тому місія нашої делегації — доносити інформацію про справжню ситуацію. Про те, що нині 4 мільйони людей перебувають саме під окупацією».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-