"Паради" в ОРДЛО стануть ще одним доказом військової присутності РФ – Президент

Укрінформ
Так звані паради в Донецьку та Луганську 9 травня стануть ще одним наочними доказом російської військової присутності на Донбасі.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час участі в акції "Перша хвилина миру", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ще жодного разу режим припинення вогню не був дотриманий російською гібридною армією. Завтрашні паради в Донецьку та Луганську, хоч і матимуть оперетковий та пародійний характер, стануть ще одним наочними доказом російської військової присутності", - сказав він.

П.Порошенко ще раз наголосив, що прогрес у виконанні політичної складової Мінська є абсолютно неможливим без забезпечення ключових умов безпеки.

"Йдеться про стале припинення вогню, відведення важкої техніки та артилерії, виведення, повне виведення російських військ, зброї та техніки, повний доступ спостерігачів ОБСЄ до всієї неконтрольованої українськими урядом території, а також звільнення заручників, які вже понад третій рік утримуються як на окупованій території, та і в РФ", - зазначив Президент. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-