Геращенко про заборону на в'їзд в Україну журналістам РФ: Нема чого тут у нас шастать

Геращенко про заборону на в'їзд в Україну журналістам РФ: Нема чого тут у нас шастать

Укрінформ
Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко переконана у правильності рішення прикордонників щодо заборони на в’їзд в Україну російським журналістам, які незаконно відвідували анексований Крим.

Про це вона написала у Facebook.

"Підтримую і поділяю позицію Держприкордонслужби (ДПС), також висловлену колегою (не родичем) Антоном Геращенком про заборону на в'їзд в Україну тих журналістів, які протиправно відвідали окупований Крим. Та й ніякі це не журналісти, а пропагандисти. А про те, як все "погано" на Євробаченні - вони і з-за порєбрика напишуть. Так що немає чого тут у нас шастать”, - зазначила парламентарій.

Геращенко також вважає, що заборона на в'їзд в Україну має бути введена і проти тих пропагандистів, які незаконно, не через контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ), а через неконтрольовані ділянки україно-російського кордону заїжджали на окупований Донбас.

"Треба допомогти ДПС скласти ці списки, тому всім, хто відслідкував на окупованому Донбасі всіляких російських пропагандистів, прохання інформувати про це наші спецслужби. А ті приймуть правильне рішення, згідно з українськими законами", - наголосила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-