Головний люстратор розповіла, з чого почне роботу

Головний люстратор розповіла, з чого почне роботу

Укрінформ
Новопризначена директор Департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції України Анастасія Задорожна заявила, що буде прикладати максимально зусиль для подальшої реалізації норм закону «Про очищення влади».

Про це вона поінформувала під час брифінгу у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу сказати, що в своїй подальшій діяльності буду прикладати максимальні зусилля для подальшої реалізації норм закону «Про очищення влади» разом з командою Департаменту з питань люстрації та членами новоствореної громадської ради», - зазначила Задорожна.

Вона підкреслила, що в Департаменті з питань люстрації працює більше року і починала свою роботу з головного спеціаліста.

Внаслідок дії закону «Про очищення влади», зазначила Задорожна, «більша частина перевірки щодо чиновників уже завершена». 

«Закон працює як фільтр і фільтр щодо претендентів на посади в державній службі, до органів державної влади і органів місцевого самоврядування. В реєстри зараз внесені відомості щодо 935 осіб. І актуальними на даний час залишаються такі напрями роботи Департаменту як ведення судових справ, їх у департаменту більше 50», - поінформувала Задорожна. 

Як повідомлялося, переможцем конкурсу щодо заняття вакантної посади директора Департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції України стала Анастасія Задорожна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-