Полторак: Розраховуємо на підтримку Італії для припинення агресії РФ

Полторак: Розраховуємо на підтримку Італії для припинення агресії РФ

Укрінформ
Україна розраховує на підтримку Італії для припинення агресії проти нашої країни.

Про це під час зустрічі зі своєю італійською колегою Робертою Пінотті заявив міністр оборони Степан Полторак, повідомляє прес-служба оборонного відомства.

"Італія - одна із країн-лідерів щодо надання допомоги Україні. Ми розраховуємо на продовження підтримки для припинення агресії проти нашої країни", - заявив Полторак.

У ході зустрічі сторони обговорили питання безпекової ситуації в Україні, Європі та в цілому у світі.

Пінотті висловила своє захоплення змінами та ефективністю розпочатої оборонної реформи у вітчизняному відомстві. Вона також наголосила, що Італія високо цінує внесок українських військовослужбовців в контексті світового правопорядку, зокрема, їх участь у миротворчих місіях в Конго та Афганістані.

Полторак висловив вдячність міністру оборони Італії за послідовну та всебічну підтримку зусиль України з відновлення миру та територіальної цілісності, й зокрема, за організацію лікування українських військовослужбовців у Римському військовому госпіталі "Челіо".

Як повідомляв Укрінформ, вчора міністр оборони відвідав поранених українських бійців у Римському військовому госпіталі, де подякував їм за службу.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-