Рада відмовилася визначити свого представника до конкурсної комісії у НКРЕКП

Рада відмовилася визначити свого представника до конкурсної комісії у НКРЕКП

Оновлено
Укрінформ
Народні депутати відмовилися ухвалити проект постанови про визначення представника ВР Костянтина Запайщикова до складу конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів НКРЕКП.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідне рішення підтримали лише 214 народних депутатів з мінімально необхідних 226 голосів.

"Визначити до складу конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Запайщикова Костянтина Володимировича строком на 3 роки на громадських засадах", - йдеться у проекті постанови.

Запайщиков є радником президента ДП НАЕК "Енергоатом".

Пізніше нардепи відмовилися визначити ще одного представника до конкурсної комісії добору кандидатів на посади в НКРЕКП - Юрія Шульгу.

Відповідне рішення під час першого голосування підтримав 221 народний депутат з мінімально необхідних 226 голосів. Після голосування деякі нардепи заяви про нібито неособисте голосування колег. Спікер Андрій Парубій ще раз поставив це питання на голосування, і рішення підтримали лише 213 нардепів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-