Петренко просить прийняти закон про НАЗК: щоб усі могли подати е-декларацію

Петренко просить прийняти закон про НАЗК: щоб усі могли подати е-декларацію

Укрінформ
Міністр юстиції Павло Петренко просить парламент невідкладно розглянути законопроект щодо удосконалення порядку організації роботи Нацагентства з питань запобігання корупції.

Про це він зазначив на своїй сторінці у Facebook.

«Шановні народні депутати! Звертаюся до вас з величезним проханням невідкладно розглянути ці зміни. Нам необхідно максимально швидко вирішити дане інституційне питання. Лише так ми зможемо забезпечити повноцінну роботу системи електронного декларування та дамо можливість усім державним службовцям у нормальному режимі подати декларації», - написав Петренко.

Він підкреслив, що на позачерговому засіданні уряд підтримав проект Закону «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» (щодо удосконалення порядку організації роботи Національного агентства з питань запобігання корупції)», який уже зареєстрований у Верховній Раді під номером 6335.

«Хочу подякувати всім експертам і представникам громадських організацій, які разом з фахівцями Мін'юсту впродовж останніх днів готували текст законопроекту. Ми зробили документ максимально збалансованим - забезпечили незалежність НАЗК і створили умови для ефективної роботи агентства», - зазначив Петренко, повідомляючи, що уряд звернувся до Президента з метою визначити розроблений проект як пріоритетний і такий, що потребує першочергового розгляду в парламенті.

Міністр юстиції закликав усіх до конструктивної роботи і ухвалення розробленого законопроекту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-