Супрун про засідання фракції БПП: Добре поговорили, але рішення не прийняли

Супрун про засідання фракції БПП: Добре поговорили, але рішення не прийняли

Укрінформ
В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун презентувала фракції БПП чотири законопроекти щодо реформи охорони здоров’я, проте нардепи жодних рішень не приймали.

Про це вона сказала журналістам після засідання фракції БПП, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Була гарна розмова, бо були поради, була критика, були питання, відповіді... Не залишилось багато депутатів під кінець, коли ми вже говорили про охорону здоров’я, і це трохи сумно, бо дуже важлива реформа. Коли залишається 30 депутатів, то показує, що можливо (питання реформи охорони здоров'я, – ред.) не є ще на такому високому рівні щодо пріоритетів», - сказала вона.

Супрун повідомила, що фракція БПП не голосувала щодо підтримки чи несхвалення презентованих законопроектів медичного реформування.

«Не було рішення, бо залишилось мало депутатів. Але було рішення, що ми будемо разом із депутатами працювати, пояснювати, з нашим Комітетом співпрацювати... Будемо разом підтримувати концепцію, що потрібні реформи у сфері охорони здоровя», - додала вона.

За словами Супрун, вона презентувала фракції БПП чотири законопроекти, зокрема щодо державних фінансових гарантій надання медичних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-