Голова Фонду держмайна йде у відставку

Голова Фонду держмайна йде у відставку

Оновлено
Укрінформ
Голова Фонду державного майна України Ігор Білоус повідомив, що йде у відставку.

Про це йдеться в заяві Білоуса, оприлюдненій у понеділок на сторінці Фонду держмайна у Facebook.  

"Сьогодні я подав у відставку з посади голови Фонду держмайна України. Я віддав три роки життя, працюючи на державній службі, майже два з них – у Фонді. Це були нелегкі роки, але я вдячний за можливість служити своїй країні у найскладніші часи. Дякую всім, хто працював поруч", - зазначив він.

За словами Білоуса, його команді вдалося втілити багато ідей, а головне – міжнародні стандарти приватизації. 

"Деякі речі ми запустили вперше за 25 років. Пишаюсь, що наша команда змогла зробити процес приватизації в Україні більш прозорим і простим. Розроблений нами законопроект дозволить остаточно перевести процес приватизації з політичної в економічну площину. Ми почали цю реформу, продовжать її інші", - зазначив він.

Білоус також повідомив, що планує зробити невелику перерву в роботі та провести час з родиною і невдовзі повернутися до того, чим займався до приходу на держслужбу.

У п'ятницю, 7 квітня, ЗМІ повідомили, що Білоус збирається у відставку на початку цього тижня.

Як повідомляв Укрінформ, Білоус очолює Фонд державного майна з 25 травня 2015 року. До того працював у приватних структурах, зокрема був керівником департаменту розвитку проектів ТОВ "Ренесанс Капітал" та керівником проектів групи керуючих проектами консорціуму "Індустріальна група", заступником голови представництва "Проф Альтіус Менеджмент Інк" тощо. Крім того, був першим заступником міністра доходів і зборів, а також головою Державної фіскальної служби України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-