Порошенко розповів данським депутатам про ворожі дії Росії на Донбасі

Порошенко розповів данським депутатам про ворожі дії Росії на Донбасі

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко під час зустрічі із Спікером Фолькетінгу Данії Пією К'єрсгор та данськими депутатами обговорив безпекову ситуацію на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"У рамках офіційного візиту до Королівства Данія Президент України Петро Порошенко провів зустріч зі Спікером Фолькетінгу (Парламенту) Данії Пією К’єрсгор та депутатами данського парламенту. Співрозмовники обговорили безпекову ситуацію на Донбасі, імплементацію Мінських домовленостей. Глава держави привернув увагу пані К’єрсгор до кроків Росії, спрямованих на торпедування мирного процесу", - йдеться у повідомленні.

Порошенко подякував депутатам Фолькетінгу за тверду позицію на підтримку суверенітету та територіальної цілісності України та послідовну підтримку Данією політики санкцій проти російського агресора.

Президент відзначив активну роботу делегацій Парламенту Данії в Парламентських асамблеях ОБСЄ та Ради Європи на підтримку позиції України.  

Глава держави наголосив на готовності України й надалі розвивати активний діалог з Данією на усіх рівнях, у тому числі на парламентському.

У зустрічі також взяв участь керівник групи Верховної ради з міжпарламентських зв’язків з Королівством Данія Максим Курячий.

Фото Миколи Лазаренка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-