Канаді та Україні не варто зважати на думку Росії – Полторак

Канаді та Україні не варто зважати на думку Росії – Полторак

Укрінформ
Думка офіційної Москви не повинна впливати на відносини між Канадою та Україною.

Про це під час візиту до Оттави заявив міністр оборони України Степан Полторак, передає кореспондент Укрінформу.

«Якщо ми хочемо, аби Канада та Україна були успішними країнами, то точно не маємо думати про те, що думає про це Росія. Ми маємо робити все, аби це було корисно Канаді й Україні», - сказав Полторак, коментуючи підписання оборонної угоди між Канадою та Україною.

При цьому він наголосив, що досягнення угоди демонструє Росії солідарність світу з Україною.

«Весь світ достатньо чітко надіслав Росії посил про те, що Україна має право на захист своєї територіальної цілісності, має право бути демократичною країною та визначати шлях, по якому їй йти. Ця угода показує, що у нас є багато друзів, які нам допомагають у цьому прагненні», - зазначив міністр оборони України.

Полторак додав, що «Канада є одним із наших головних друзів і країною, яка точно відстоює демократичні цінності й підтримує нашу територіальну цілісність».

Нагадаємо: делегація Міноборони України на чолі зі Степаном Полтораком перебуває із кількаденним візитом в Канаді. У понеділок у Оттаві було підписано «Домовленості про оборонне співробітництво між Міністерством оборони України та Міністерством національної оборони Канади та ЗС Канади», що дозволять активізувати двосторонню співпрацю між державами по багатьох напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-