Зміни до закону про е-декларування: Президент ініціює створення робочої групи

Зміни до закону про е-декларування: Президент ініціює створення робочої групи

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко ініціює створення робочої групи з напрацювання змін до закону "Про запобігання корупції" щодо електронного декларування.

Про це повідомив на Погоджувальній раді представник Президента, народний депутат із фракції партії "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов, інформує прес-служба БПП.

"Президент України делегує в цю робочу групу своїх представників, зокрема заступника глави Адміністрації Президента Дмитра Шимківа, фракція Блоку Петра Порошенка готова делегувати своїх представників", – сказав Герасимов.

За його словами, глава держави звернувся до представників громадськості з проханням долучитися до цієї робочої групи.

"Вважаю, що до напрацювання змін має долучитися і Ярослав Юрчишин з Transparency International, і Віталій Шабунін з Центру протидії корупції, Тарас Шевченко з РПР та інші. Також прошу всі фракції і групи визначитися і делегувати своїх представників до цієї робочої групи, ініційованої Президентом України", – сказав народний депутат.

Як повідомляв Укрінформ, 29 березня газета Верховної Ради "Голос України" опублікувала закон про внесення зміни до статті 3 закону України "Про запобігання корупції", підписаний Президентом Петром Порошенком 27 березня, відповідно до якого члени антикорупційних громадських організацій зобов'язані подавати електронні декларації. Закон набув чинності 30 березня, наступного дня після публікації.

24 березня Верховна Рада зробила спробу скасувати результати голосування за закон "Про внесення зміни до статті 3 закону України "Про запобігання корупції", але їй забракло голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-