Корчак відповіла на звинувачення: Ми просто небажані на цьому балі

Корчак відповіла на звинувачення: Ми просто небажані на цьому балі

Укрінформ
Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак заявила, що НАЗК спроможна виконувати свою роботу, а проблеми з реєстром е-декларацій є технічним аспектом, який набув політичного забарвлення.

Про це вона заявила на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Давайте не будемо ми один одному ввічливо дивитися в очі і просто на публіку кидатися іміджевими фразами “нездатні”, “неспроможні”. Ми якраз і здатні, і спроможні, тільки ми просто небажані на цьому балі”, - сказала Корчак.

Вона зауважила, що за технічну роботу реєстру е-декларацій відповідає системний адміністратор, із яким у НАЗК договірні зобов’язання.

“Це є технічний аспект, який набув політичного забарвлення”, - додала голова НАЗК.

У свою чергу Прем’єр-міністр Володимир Гройсман наголосив, що нинішня ситуація з НАЗК ставить під реальну загрозу ув'язнення сотні тисяч українських держслужбовців.

“Ви самі нездатні організувати роботу вашого сайту і таким чином ви ставите всіх людей перед загрозою двох років тюрми. Таких людей сотні тисяч у нашій країні”, - звернувся керівник уряду до Корчак.

За словами Прем'єр-міністра, він і сам не може подати декларацію.

“Я свою декларацію подати не можу. Я говорю зараз не як Прем’єр-міністр, а як чиновник, який має подати свою декларацію”, - підкреслив Гройсман.

фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-