Міфи про НАТО: Пристайко пропонує креатив замість

Міфи про НАТО: Пристайко пропонує креатив замість "боротьби з бюджетом Газпрому"

Укрінформ
Країни-члени Північно-Атлантичного Альянсу мають активніше підключатися до розвінчування міфів про НАТО в Україні і застосовувати при цьому креативні підходи.

Про це на засіданні "круглого столу" в Укрінформі на тему: "Подолання міфів про НАТО" заявив перший заступник міністра закордонних справ Вадим Пристайко, повідомляє кореспондент агентства.

"Розвінчування в Україні міфів про НАТО не є роботою тільки української сторони. Ми розвінчуємо ці міфи і тим самим допомагаємо формуванню позитивного іміджу НАТО. Я знаю, що офіс НАТО в Україні працює дуже активно, але я хочу нагадати, що є ще члени НАТО. Сила НАТО - це союзники, і ці держави якраз мають брати значно більш активну участь (у розвінчуванні міфів - ред.), тому що ми робимо це не тільки заради України, а заради нашої спільної ідеї північноатлантичної єдності", - сказав Пристайко.

Він зазначив, що поширені в Україні міфи про Північноатлантичний Альянс заважають отримати загальну суспільну підтримку, щоб зусилля уряду і парламенту з просування нашої держави у бік євроатлантичної інтеграції були успішними. У цьому контексті Пристайко звернув увагу на необхідність креативних підходів до популяризації ідей НАТО в Україні.

"Ми з вами не зможемо перебороти бюджет Газпрому і бюджет Міністерства закордонних справ або інших організацій навіть так званих неурядових у Росії. Наша зброя - це креативність і розумність підходів", - підкреслив перший заступник міністра закордонних справ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-