Порошенку не хотілося б, аби українською реальністю став міф про Сізіфа

Порошенку не хотілося б, аби українською реальністю став міф про Сізіфа

Укрінформ
Економіці та добробуту людей загрожують ризики політичного характеру, оскільки частина українського політикуму продовжує керуватися принципом “чим гірше, тим краще”.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час п’ятого засідання Ради регіонального розвитку у понеділок у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Головне - у нас створені передумови для розвитку економіки, для початку відновлення, а згодом і зростання рівня життя людей. Та, схоже, такий трек не всіх влаштовує ані за межами України, що природно... Ані всередині, що саме собою аномально й патологічно... Але ж факт, що значна частина політикуму продовжує керуватися принципом: “чим гірше, тим краще”,  - сказав Порошенко.

Президент наголосив, що існують великі “ризики політичного характеру, які загрожують економіці та добробуту людей”. 

“Дещо вже досягнуте, а відтак і втрачати є що. Надто вже велика небезпека – відкотитися назад. І тоді всі жертви, всі страждання, які понесли і перетерпіли люди, виявляться марними. Хотілося б, щоб українською реальністю не став грецький міфічний герой Сізіф. Щойно той ціною титанічних зусиль піднімав на гору важку каменюку, як вона скочувалася вниз. Він знову котив її на вершину, а вона волею богів щоразу вергалася додолу. І так до скону віків”, - заявив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-