Гройсман про роботу міністерств: Будемо

Гройсман про роботу міністерств: Будемо "дуже щедрими" на догани

Укрінформ
Уряд зробить попередження двом міністерствам за неналежне виконання завдання з підготовки проектів нормативно-правових документів та виконання урядових доручень.

Про це зазначив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду під час розгляду питання про результати перевірки виконавчої дисципліни в міністерствах, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми декому зробимо попередження зараз цим документом (рішенням - ред.), двом міністерствам, які не дуже добросовісно виконують доручення і рішення уряду", - сказав він.

Водночас Гройсман підкреслив, що кожен міністр персонально повинен стежити за роботою підконтрольних відомств у питанні роботи щодо підготовки нормативно-правових документів.

За його словами, ті працівники міністерств, які причетні до порушень і неналежного виконання своїх посадових обов’язків, мають притягатися до  дисциплінарної відповідальності.

"Я думаю, що ми тут будемо дуже щедрими з точки зору доган, які застосовуватимемо по відношенню до недобросовісних працівників. Спочатку це догани, потім - звільнення", - наголосив глава уряду.

Як повідомляв Укрінформ, 10 березня Прем’єр-міністр Володимир Гройсман дав доручення з’ясувати причини та виявити тих співробітників міністерств, які саботують швидке і якісне опрацювання документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-