Діагнози Насірова: у

Діагнози Насірова: у "Феофанії" працює експертна комісія МОЗ

Укрінформ
Клініко-експертна комісія МОЗ проведе оцінку діагнозів та наданої меддопомоги Роману Насірову в лікарні "Феофанія" та інституті  ім. Стражеско.

Про це повідомляється на сторінці Міністерства охорони здоров’я у Фейсбуці.

"Сьогодні в клінічній лікарні Державного управління справами "Феофанія" почалось виїзне засідання клініко-експертної комісії МОЗ. Раніше НАБУ звернулося до МОЗ з проханням провести клініко-експертну оцінку встановлених діагнозів Роману Насірову та результатів наданої йому медичної допомоги. Згодом комісія продовжить роботу також у державній установі "Національний науковий центр Інститут кардіології імені академіка Стражеска", - йдеться у повідомленні.

Клініко-експертна оцінка якості надання медичної допомоги та медичного обслуговування проводиться у випадках смерті пацієнтів, розбіжності встановлених діагнозів, недотримання закладів охорони здоров'я стандартів медичної допомоги та медичного обслуговування, клінічних локальних протоколів, табелів матеріально-технічного оснащення, а також у випадках, що супроводжувалися скаргами заявника та/або особи, яка представляє інтереси заявника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-