Петренко запевняє, що розпускати департамент люстрації у Мін'юсті не планують

Петренко запевняє, що розпускати департамент люстрації у Мін'юсті не планують

Укрінформ
Міністерство юстиції не має наміру ліквідовувати департамент з питань люстрації.

Про це заявив міністр юстиції Павло Петренко журналістам у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Розпускати департамент люстрації не будемо. Може бути якесь об'єднання з іншим підрозділом, але розпуску департаменту люстрації точно не буде", - зазначив міністр, відповідаючи на запитання, чи не загрожує департаменту ліквідація після того, як не вдалося обрати переможця конкурсу на посаду його керівника.

Петренко запевнив, що жодних порушень строків чи збоїв у роботі департаменту немає.

"Зараз будемо приймати спільно з громадською реєстраційною радою якесь комплексне рішення. Звертаюся до всіх охочих фахівців, щоб вони приходили на конкурс. Це велика проблема зараз, коли дуже багато експертів, які дуже гарно дають поради у Facebook і вдома, а коли треба прийти і попрацювати, черги немає", - заявив Петренко.

За його словами, після консультацій з громадськістю Мін'юст ухвалить рішення, яким чином буде підшуковувати керівника люстраційного департаменту.

"Я, звичайно, хотів би, щоб на повторному конкурсі комісія визначилася з переможцем, але так сталося, що ті, хто подався на конкурс і були заслухані комісією, - комісія дійшла одностайної думки, що немає жодного претендента, достойного бути керівником", - наголосив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-