Активісти приїхали до голови Солом'янського суду додому

Активісти приїхали до голови Солом'янського суду додому

Укрінформ
Активісти з "Національного корпусу" приїхали додому до голови Солом'янського суду Людмили Шереметьєвої та закликали її прибути на робоче місце для розблокування судового засідання щодо глави ДФС Романа Насірова. 

Про це повідомили "Українській правді" представники "Національного корпусу", вони поспілкувалися з Шереметьєвою через закриті двері квартири. 

"Вона вдома. Ми переказали їй прохання прибути до суду... Готові забезпечити їй транспортування до суду", - зазначили активісти. 

Згоди виїхати разом до суду Шереметьєва не дала, при цьому заявила, що викличе поліцію. Частина активістів лишається біля її будинку. 

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні Солом'янський суд Києва не зміг обрати Насірову запобіжний захід. Сторона захисту заявила відвід слідчого судді у справі, однак суд не зміг розглянути заяву про відвід, бо в суді у неділю немає чергового судді.

Термін тимчасового утримання Насірова під вартою спливає ввечері 5 березня. Відтак, якщо до завершення цього строку, питання не буде вирішено, детективи будуть змушені звільнити голову ДФС з-під варти.

Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що група депутатів ВР ініціюватиме кримінальне розслідування стосовно голови Солом'янського суду Києва, якщо вона до 19-ї години не організує роботу суду у справі Насірова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-