Адвокат Насірова не виключає нової підозри

Адвокат Насірова не виключає нової підозри

Укрінформ
Захист відстороненого голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова не виключає оголошення йому нової підозри та повторного затримання після того, як ввечері 5 березня спливе термін попереднього затримання.

Про це заявив адвокат Насірова Олександр Лисак в інтерв'ю журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми не виключаємо, з урахуванням того, що сьогодні, якщо суд не відбудеться - а спливає час його (Насірова - ред.) затримання о 23 годині 53 хвилини, - ми не виключаємо того, що можливо буде нове затримання і нова підозра. Ми до цього теж готові, тому будемо з Романом знаходитися поруч, щоб уже визначати лінію захисту», - заявив адвокат.

Як повідомлялося, клопотання про обрання запобіжного заходу відстороненому голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову та клопотання про відвід слідчого судді, поданого стороною захисту обвинуваченого, буде розглянуто завтра, 6 березня.

Термін тимчасового утримання Насірова під вартою спливає ввечері 5 березня. Відтак, якщо до завершення цього строку, питання не буде вирішено, детективи будуть змушені звільнити голову ДФС з-під варти.

Сьогодні захист Насірова спершу наполягав, що відсторонений голова  Державної фіскальної служби потребує термінової госпіталізації. Нібито, такого висновку дійшли лікарі «Феофанії» та «незалежні медики». Але після того, як був оприлюднений висновок лікарів Інституту кардіологіі, що стан Насірова госпіталізації не потребує, захист заявив клопотання про відвід судді, стверджуючи, що суддя у справі – упереджений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-