Президент назвав першочергові питання правової реформи

Президент назвав першочергові питання правової реформи

Укрінформ
Першочергові питання правової реформи в Україні - заочне правосуддя і захист у міжнародних судах.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко на зустрічі зі студентами і молодими ученими Харківського національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За останні два роки в плані реформ удалося зробити більше, ніж за всі роки незалежності. Це підтверджують і європейські партнери. Але попереду багато роботи. У цих реформах нам потрібна ваша допомога. Україна буде правовою державою, справедливою державою. Цього вдасться досягти, якщо ви докладете всі зусилля... Особливо важлива юридична реформа, оскільки мова йде про право людини на справедливість. Першочергові питання в цій сфері - заочне правосуддя і захист в міжнародних судах", - зазначив Порошенко.

За його словами, для молодих учених є кілька найбільш затребуваних напрямів для наукових розробок.

"Насамперед, це сектор оборонної безпеки. Крім того, це поглиблення верховенства права, поліпшення інвестиційного клімату, вирішення екологічних проблем, енергоефективність", - додав Порошенко.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 3 березня президент України Петро Порошенко відкрив у Харкові бібліотечний корпус університету ім. Ярослава Мудрого, де є сховища для 4 млн книг, читальні і лекційні зали, 40 учбових аудиторій.

У першій половині дня Порошенко відвідав Харківський тракторний завод, який відновив виробництво після 10-місячного простою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-