ГПУ повідомила про підозру екс-керівнику ДУС Тарасюку

ГПУ повідомила про підозру екс-керівнику ДУС Тарасюку

Укрінформ
Генпрокуратора України повідомила про підозру екс-керівнику Державного управління справами Ігореві Тарасюку.

Про це написав генпрокурор Юрій Луценко у Facebook

"Управлінням з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями ГПУ, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Януковича В.Ф., Януковича О.В., Ставицького Е.А., Литовченка П.В. та інших осіб за фактами створення і діяльності злочинної організації та заволодінням у її складі державним майном - комплексом відпочинку «Пуща-Водиця» урочища «Межигір’я», загальною вартістю 540 млн грн. 02.03.2017 у даному кримінальному провадженні повідомлено про підозру екс-керівнику Державного управління справами І. Тарасюку", - написав Луценко. 

За його словами, у ході досудового розслідування за місцем  проживання Тарасюка проведено обшук, під час якого виявлено та вилучено документи, 1 млн євро, золото та інші речі, які мають значення для слідства. "Сьогодні І. Тарасюку буде обрано запобіжний захід", - зазначив генпрокурор.

"Щодо інших підозрюваних осіб у даному кримінальному провадженні, які переховуються від органу досудового розслідування, а саме Януковича В.Ф., Януковича О.В., Ставицького Е.А. та Литовченка П.В., Генеральною прокуратурою України внесені клопотання до Печерського районного суду м. Києва про надання дозволу на здійснення спеціального досудового розслідування", - повідомив він.

Слідство у провадженні триває.

Як відомо, Ігор Тарасюк у 2005-2010 рр. був керівником  Державного управління справами в адміністрації президента Віктора Ющенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-