Ситник попередив Феофанію, щоб не

Ситник попередив Феофанію, щоб не "накрутили" чогось у діагнозі Насірова

Укрінформ
Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник нагадав лікарям лікарні "Феофанія" про відповідальніть відносно даних про стан здоров'я голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, який там перебуває.

Про це на брифінгу в Укрінформі заявив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник.

"Якщо будуть намагання підробити медичні документи, або внести до них завідомо неправдиві дані, і це буде встановлено, ми будемо приймати рішення згідно чиного законодавства", - сказав Ситник.

У цьому контексті він нагадав, що по справі щодо народного депутата Олександра Онищенка проводилась медична еспертиза по довіреній особі Онищенка Валерію Посному, яка чітко встановила, що він дійсно симулював поганий стан здоров'я, і це було враховано при прийнятті запобіжного заходу.

За словами Ситника, детективи зараз отримують медичну документацію, яка характеризує стан здоров'я Насірова. Ця медична документація буде перевірена відповідними фахівцями, і після того, як НАБУ отримає об'єктивний висновок щодо його стану здоров'я, буде прийнято рішення щодо його доставки до суду чи СІЗО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-