Всі дії детективів і прокурорів щодо Насірова були законними - Ситник

Всі дії детективів і прокурорів щодо Насірова були законними - Ситник

Укрінформ
Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник стверджує, що всі дії щодо голови ДФС Романа Насірова були законними.

Про це він заявив на прес-конференції в Укрінформі.

"Всі дії детективів, прокурорів були законні. На сьогоднішній день складено протокол про затримання, порушено про підозру і в подальшому будуть прийняті відповідні рішення, тобто погоджено з прокуратурою запобіжний захід",- сказав він.

За словами Ситника, слідство зібрало достатньо доказів провини Насірова.

Як повідомляв Укрінформ, ввечері в четвер, 2 березня, голові Державної фіскальної служби Роману Насірову вручили підозру. Під час цього йому стало зле. За словами адвокатів Насірова, підозру було вручено, коли глава ДФС був уже непритомним, що є незаконним. Зараз Насіров перебуває в лікарні, у нього діагностовано інфаркт.

Насіров підозрюється у зловживанні службовим становищем і розкраданні державних коштів у сумі понад 2 млрд грн. Слідство вважає, що Насіров протягом 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата України Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-