У центрі Варшави нагадали про окупацію Криму

У центрі Варшави нагадали про окупацію Криму

Укрінформ
У центрі Варшави, на перехресті Єрусалимських алей і вулиці Маршалковської, сітілайт увесь день інформує жителів і гостей польської столиці про третю річницю окупації Криму в “День опору Криму російській окупації”.

Про це інформує власний кореспондент Укрінформу.

“Ми високо цінуємо, що польська держава і польські громадяни підтримують територіальну цілісність України і засуджують окупацію Криму Росією. Цей постер ще раз нагадує всім полякам, що зовсім недалеко за східним кордоном є держава-агресор, яка не зупиняється ні перед міжнародним правом, ні перед людською совістю і мораллю для реалізації своїх окупаційних планів. І це - реальна загроза для всієї Європи і в тому числі для Польщі. Тому тут нам треба діяти солідарно і злагоджено”,- повідомив в коментарі агентству радник-посланник посольства України в Польщі Василь Зварич.

На сітілайті кожні 5 хвилин по 15 секунд висвітлюється інформація польською мовою: “26 лютого. 1096 днів опору проти російської окупації Криму”.

Як інформувало агентство, у вівторок, 28 лютого, під посольством Росії у Варшаві відбудеться пікет солідарності з політв'язнями Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-