Прес-секретар Савченко спростовує закиди

Прес-секретар Савченко спростовує закиди

Укрінформ
Позафракційний народний депутат Надія Савченко наприкінці минулого тижня дійсно перебувала в районі Авдіївки і спілкувалася на блокпостах з військовослужбовцями, але вона нікого не закликала залишати позиції і "йти на Київ", щоб здійснити державний переворот.

Про це у коментарі Укрінформу заявила прес-секретар народного депутата Надії Савченко Тетяна Проторченко, коментуючи відповідні звинувачення з боку народного депутата Тетяни Ричкової.

"Я не знаю, звідки даний народний депутат (Ричкова - ред.) взяла цю інформацію, але в районі Авдіївки, зокрема там, де дорога іде неподалік від Донецького аеропорту, Надія Вікторівна була не сама, там були також я і Віра Савченко. Нічого протиправного, протизаконного там не було, і жодних розмов таких, про які говорила пані Ричкова, не було. Звідки вона це взяла - це запитання до неї. Це не більш ніж провокація", - сказала Проторченко.

Вона додала, що про цю поїздку Савченко повідомляла на своїй сторінці у Facebook, де також виклала фотографії тих районів.

Коментуючи посилання народного депутата Ричкової на свідків - бійців 79-ї та 80-ї окремих десантно-штурмових бригад, - Проторченко зазначила, що, перебуваючи разом з Надією Савченко на блокпостах, вона особисто не перепитувала і не пам'ятає, чи називали вони свої бригади.

"Але саме в тому районі не так багато блокпостів, і ми не з багатьма людьми зустрічалися. Тому я прекрасно розумію, про кого йде мова, якщо ці люди дійсно взагалі щось говорили. Але в мене великі сумніви стосовно того, що вони (це - ред.) говорили, тому що на кожному блокпості перше і головне питання, яке ставили абсолютно всі представники силових структур: "Коли закінчиться війна?". І саме з цим питанням постійно звертаються до Надії", - резюмувала прес-секретар Савченко.

Як повідомляв Укрінформ, народний депутат з фракції БПП Тетяна Ричкова заявила з трибуни парламенту, що позафракційна нардеп Надія Савченко підбурювала військовослужбовців залишити свої позиції, прийти до Києва і зробити державний переворот.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-