Прогулювати Раду зараз

Прогулювати Раду зараз "просто підло" - Парубій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій вкотре закликав депутатів бути відповідальними і не пропускати пленарних засідань.

Про це він сказав, реагуючи на репліку керівника фракції Радикальної партії Олега Ляшка, який назвав відсутніх на засіданні депутатів дезертирами, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я говорив і наголошую: це просто підло, коли під час сесії вас немає на робочих місцях. Це зрада хлопців, які на передовій. Це те саме, якби вони під час бойових дій взяли автомат і пішли, сказавши, що у них інші, важливі справи", - наголосив спікер.

За його словами, якщо цей парламент щось і погубить, то це не політична криза, а повна "відсутність відповідальності і дисципліни".

"І потім будете бігати по округах і шукати кошти на виборчу кампанію, і стояти в чергах у списках з надією отримати місця", - додав Парубій.

При цьому він наголосив: якщо депутати домагаються дочасних виборів - нехай роблять політичні заяви. "Будемо обирати депутатів, які здатні й можуть повноцінно працювати в залі", - підкреслив Парубій.

Він укотре закликав керівників фракцій провести розмови з депутатами з приводу відвідуваності пленарних засідань.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, на вечірньому пленарному засіданні зареєструвалися 344 депутати через систему "Рада", але в залі присутні не більше 200 парламентаріїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-