Нардепи-прогульники отримали свою сторінку у «Голосі України»

Нардепи-прогульники отримали свою сторінку у «Голосі України»

Укрінформ
Парламентська газета «Голос України» оприлюднила список народних депутатів, які 21 вересня не брали участі в рейтинговому голосуванні №26 об 11:44.

Як повідомляв Укрінформ, учора на ранковому засіданні в залі зареєструвалося 325 народних депутатів.

На час рейтингового голосування були відсутні 88 народних обранців. Зокрема, з фракції "Блок Петра Порошенка" були відсутні 22 депутати, не голосували 26; у "Народному фронті" пропустили засідання 11 членів фракції, не голосували 13; у "Самопомочі" були відсутні 6, не голосував 1 депутат; у фракції "Батьківщина" не з'явилися 6 народних обранців, не голосував 1; з фракції "Радикальної партії Олега Ляшка" були відсутні 6, не голосував 1 народний депутат.

Фракція "Опозиційного блоку" не дорахувалася вчора 9 нардепів, а 18 не голосували; з групи "Партія "Відродження" засідання пропустили 8 нардепів і стільки ж не голосувало; у групі "Воля народу" були відсутні 4 народних обранці, а 8 не голосували. З позафракційних не прийшли на засідання 16, не голосували 7 нардепів. 

Як повідомляв Укрінформ, 21 вересня голова Верховної Ради Андрій Парубій доручив оприлюднити на сайті парламенту та в газеті «Голос України» список присутніх та відсутніх на засіданні нардепів після того, як під час голосування за один з проектів постанов в залі кілька разів не набиралося необхідної кількості голосів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-